Promotii

 

Nu aveti niciun produs in cos!

Total: 0 Lei

Vezi cos

Livrarea produselor

 Comanda minima


  • Nu exista comada minima.

Plata


  • Plata se face ramburs la primirea coletului. Pretul transportului variaza in functie de greutate si dimensiuni. 
  • Se va achita o taxa de transport de 20 RON pentru Bucuresti si 20 + 1,2 RON/KG pentru alte localitati in functie de greutate si dimensiuni. Consultantii nostri de vanzari va pot da informatii exacte despre costul transportului.
  •  In majoritatea cazurilor toate produsele de pe site sunt pe stoc, oricum acest lucru va fi confirmat in foarte scurt timp de catre unul dintre consultantii nostri de vanzari. Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul, eventuale greseli de tiparire, caracterul derizoriu al pretului produsului, etc.). In aceste cazuri SC SILSTAR COM SRL va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor SC SILSTAR COM  SRL. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

Livrarea


Toate produsele livrate de silstar.ro  sunt insotite de factura si, dupa caz, certificat de garantie.

      Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei . Nu se elibereaza duplicate pentru certificatul de garantie .

      Livrarea produselor se poate face intre minim de 2 ore si maxim 10 de zile , din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , termen de livrare , stocuri , preturi ) .

Va rugam sa verificati produsele primite. Firma noastra nu isi asuma raspunderea pentru produsele deteriorate sau distruse de catre transportator, fara un PROCES VERBAL de constatare a acestui fapt.  prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor.

In momentul ridicarii coletului aveti obligatia de a inspecta vizual ambalajul si daca un produs pare deteriorat din cauza transportului aveti posibilitatea de a-l refuza, caz in care se va intoarce la noi.

S.C. SILSTAR COM  S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

     Produsele achizitionate online de pe site-ul nostru, pot fi returnate in max 10 zile de la data achizitionarii, in aceeasi stare, cu rambusarea integrala a sumei platite de catre client, conform odronantei 130/2000. Pentru returnare se va efectua o verificare a integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat.

      Nu se pot returna consumabile (cartuse,tonere, baterii, lampi, capuri de printare, drum unit-uri etc) sau produse care contin consumabile, doar in cazul inlocuirii de catre client a consumabilelor folosite cu unele noi.

      Nu se pot returna licentele odata ce au fost desigilate.

      Silstar.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare si/sau procesare administrativa din valoarea produsului.

Pentru detalii suplimentare prinind utilizarea acestui site va rugam sa consultati sectiunea Termeni si Conditii.  

 
Livrarea produselor in  Bucuresti sau in Tara se face cu plata :


- RAMBURS (Plata la livrarea marfii )

- ORDIN de PLATA doar dupa emiterea unei facturi proforma de catre SILSTAR (Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.)


  Nume firma : Silstar com srl

  Cont lei: IBAN RO10RZBR 0000 0600 0066 3499 , Raiffeisen - Suc.     Sebastian ,  Bucuresti
  Cod unic inregistrare: RO 6134850 


Tarif


Colete: 20,00 lei pentru primul kg /destinatie.
1,20 lei/pentru fiecare kg suplimentar.
1,00 lei/pentru fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei FAN COURIER EXPRESS

Costul asigurarii transportului este de 1% din valoarea totala a facturii si este optional.

 

* preturile  includ TVA